Suojatut louhoskauhat

Kestotec louhoskauha ja louhoskauhan suoja

Kestotecin louhoskauhojen tuottavuus perustuu toimivaan kokonaisuuteen. Kokonaisuus koostuu lujasta ja kevyestä rungosta, sekä kattavasta suojauksesta. Nämä asiat yhdistämällä valmistuu markkinoiden kevein ja kestävin kauha.

Suojatut louhoskauhat tarjoaa Kestotec - kauhan suojaus alan asiantuntijalta
Kestotecin suojatut louhoskauhat ovat kevyitä ja kestäviä.

Kauhatuotteen painon merkitys kuluihin

Kaivinkoneet tekevät satojatuhansia kaivu- ja syöttöliikkeitä vuodessa. Se, paljonko koneen puomin päässä on painoa, vaikuttaa suoraan koneen polttoainekulutukseen ja kuluvien osien käyttöikään. Liian raskas kauhatuote on kallis käyttää, koska se nostaa koneen käyttökuluja.

Kestotecin kauhoilla säästetään käyttökuluissa, koska ne ovat kilpailijoitaan kevyempiä. Kestotecin kauha on nykyaikaisen suunnittelutyön ja lujuuslaskennan tulos, ja sen kokonaismassa on tyypillisesti 500-1000 kg kilpailijoitaan pienempi, tilavuuden ollessa sama.

Tämä tarkoittaa vuositasolla 100 000-200 000 tonnin ”tyhjän painon” siirtämisen välttämistä. Jos tiedetään esim. siirretyn tonnin vaatima polttoainekulu, on säästöä helppo laskea.

Suojaamalla kauha hyvin voidaan säästää remonttikuluissa

Kestotec on kauhan suojauksen edelläkävijä. Kestotecin kauhoissa kaikki kulumiselle alttiit kohdat on suojattu erillisillä suojauskomponenteilla.

Suojauksen tehtävä on:

  • Suojata kauhan runko kulumiselta
  • Kohdistaa kuluminen erillisiin helposti vaihdettaviin komponentteihin

⇒Ei kalliita peruskunnostuksia - helppo ja nopea huolto

Suojauksen ansiosta kauhan remonttikuluissa voidaan säästää vuositasolla karkeasti puolet. Tämä johtuu siitä, että kalliita peruskunnostuksia ei tarvitse tehdä, ja yksittäisten kulutusosien vaihtaminen on nopeampaa ja helpompaa. Kulutusosat valmistetaan kovemmista materiaaleista, joka nostaa niiden käyttöikää ja näin myös remonttiväli pitenee perinteisiin ratkaisuihin verrattuna.

Kauhan suojauksella säästää rahaa ja aikaa, koska suojaus eliminoi kauhan rungon kulumisen. Kalliit peruskunnostukset jäävät historiaan ja remontit ovat nopeita ja helppoja suorittaa.

Kestotec louhoskauha ja suojaamaton louhoskauha

Kestotec louhoskauhan suojaus - myös kuokkakauhat ja kivikauhat sekä järjestelmäkauhat voidaan suojata Suojaamaton louhoskauha

Kauhan suojauksella säästää rahaa ja aikaa, koska suojaus eliminoi kauhan rungon kulumisen. Kalliit peruskunnostukset jäävät historiaan ja remontit ovat nopeita ja helppoja suorittaa.

Kuokkakauhan suojaus - miten kauha suojataan käytännössä?

Kuokkakauhan suojaus rakentuu monesta eri tekijästä. Kauha suojataan huulilevyllä, jossa on kestävä kynsijärjestelmä ja huulilevyn suojat. Lisäksi kauhan etuterät sivuilla suojataan – kauhan etuterät poistavat kulumista kauhan posken ja ulko- ja sisäpinnoilta. Kauhan sisäpohjan suojauksella pidennetään myös kauhan käyttöikää. Poikittainen sisäpohjan lankutus vähentää kitkaa, kun käsiteltävä materiaali lähtee pyörimään paremmin kauhassa. Kauhan posken ja kulmien suojaus tapahtuu nopeasti, sillä kulmasuojat ovat melko yksinkertainen asentaa. Pikakiinnitteisten kauhojen vaihdettavalla kiinnikkeen akselilla nopeutat myös huoltoa - yksinkertainen kiinnitys takaa sujuvan ja nopean huoltotyön. Olipa kauhasi millainen tahansa, löydät Kestotec Oy:n valikoimasta varmasti luotettavan ja laadukkaan tuotteen yritystoimintasi tueksi.

Kivikauhan suojaus

Kivikauhan suojaus kannattaa, sillä laadukkailla tuotteillamme suojaat kivikauhan jos toisenkin siten, että niiden huoltovälit pitenevät ja koko kivikauhan rakenne pysyy hyvänä. Kivikauha kokee paljon, joten on tärkeää varustaa ja suojata se asianmukaisesti. Kestotec Oy:n monipuoliset suojausjärjestelmät ovat järkevä valinta, sillä kevyet suojauskomponentit vähentävät kauhan painoa, mistä on tietenkin etua painavia kivimääriä siirreltäessä. Suojausjärjestelmä tekee kivien lastaamisesta entistä kustannustehokkaampaa ja nostaa siten kilpailukykyä. Autamme mielellämme kaikissa kauhojen suojaukseen liittyvissä kysymyksissä. Nykyaikainen kivikauhan suojaus on aivan ulottuvillasi – järjestelmäkauhat takaavat helpon huollon. Tilaa tuotteet Kestotec Oy:ltä ja ota hyöty irti uudesta järjestelmästämme. Suojattu kauha on satsaus tulevaisuuteen.

Oikea kauhavalinta maksimoi koneen tuottavuuden

Eri konemerkkien kaivinkoneilleen antamat suoritusarvot ja tuottavuuslaskelmat perustuvat koneen ja sen lisälaitteiden muodostamaan kokonaisuuteen. Kauha on tärkeässä roolissa tässä kokonaisuudessa. Jos kone varustellaan liian raskaalla ja suurella kauhalla, koneen polttoaineen kulutus kasvaa, kauhan murtovoima pienenee ja kaivinkoneen kuluvien osien kesto lyhenee. Vääränlaisen kauhan johdosta koneelle annetut suoritusarvot ja tuottavuustavoitteet eivät pidä paikkaansa. Koneen käyttökustannukset kohoavat merkittävästi.

Kauhan painon ja tilavuuden lisäksi huomiota tulee kiinnittää kaivettavaan materiaaliin ja sen kuluttavuuteen. Tästä syystä samaan koneeseen on niiden manuaaleissa useamman kokoisia ja eri tavalla kulumissuojattuja kauhoja.

Kevyt täyssuojattu louhoskauha

Kestotecin kauhat on suunniteltu koneiden tuottavuus, polttoaineen kulutus ja Suomen maaperä huomioon ottaen. Ne valmistetaan suomalaisen louheen käsittelyyn. Kauhojen tilavuus on maksimoitu kehittämällä uudenlainen, kevyempi ja kestävämpi rakenne, jolloin käsiteltävää materiaalia voidaan siirtää yhdellä kauhaisulla enemmän. Samalla säästetään polttoainekuluissa. Kauhat ovat kestäviä, koska voimakas kuluminen kohdistetaan kauhan suojaukseen, ei sen runkoon.

Ota yhteyttä, me kerromme mielellämme lisää!

Suosittele meitä