Pyöräkuormaajan kauhat

Kestotec Oy:n suojausjärjestelmän avulla suojaat myös pyöräkuormaajan kauhat. Suojaamme niin maarakennustoiminnassa, infrarakentamisessa ja kaivostoiminnassa olevien pyöräkuormaajien kauhat. Hyvän kulutussuojauksen ansiosta kauhan kestävyys voidaan viedä huippuunsa. Syöttökauhat, kuin myös altakantokauhat ja kuormauskauhat hyötyvät suojauksesta. Saat Kestotec Oy:n kehittämän pyöräkuormaajan kauhan nopein toimituksin koko Suomen alueelle.

Pyöräkuormaajan syöttökauhat ja lastauskauhat sekä altakantokauhat suojattuna

Syöttökauhat kestäväksi

Suojaa syöttökauhat ja lastauskauhat Kestotec Oy:n tuotteilla. Pidennä pyörökuormaajien kauhojen ikää ja säästä selvää rahaa. Myös lastauskauhat hyötyvät suojauksesta.

Suojaa yrityksesi syöttökauhat ja säästä selvää rahaa

Miten voimme auttaa ja tukea liiketoimintaasi? Se käy helposti, sillä järjestelmämme tuo toimintaasi selkeää tehostusta. Suuret syöttökauhat kannattaa suojata, sillä niiden kunnossapito käy kalliiksi ainakin perinteisin hitsaushuolloin. Kauhojen kuluminen aiheuttaa ylimääräisiä kuluja, mutta suojaamaton kauha on altis myös rungon heikentymiselle. Heikentynyt kauha on altis rikkoontumiselle ja aiheuttaa ikäviä työnseisauksia. Suojaamalla ja huollattamalla lastaus- ja syöttökauhat ajoissa vältyt mittavammalta remontilta tai kauhan vaihdoilta.

Miten pyöräkuormaajan syöttökauha suojataan?

Syöttökauhan XHD-pulttihuuli muodostaa kauhaan yhtenäisen ja kestävän kärjen. Pulttihuuli suojaa myös kauhan pohjaa. Sivuilla olevat kauhan etuterät voidaan vaihtaa myös nopeasti. Etuterät suojaavat kauhan posken ulko- ja sisäpintoja. Lisäksi kauhan sisäpohjaa suojataan kestävällä poikittaisella lankutuksella. Sisäpohjan poikittaislankutuksen hyötynä on se, että se vähentää kitkaa kauhan pohjalla tarkoittaen kauhan kulutuksen vähenemistä. Pyöräkuormaajan kauha suojataan myös kauhan posken ja pohjan kulman kulmasuojilla. Kauhan pohjan suojaukseen vaikuttavat monet tekijät. Pyöräkuormaajan kauhan pohjaa suojaa etenkin pulttihuuli, joka kulkee hieman itse kauhaa alempana. Alapuolen kuluvin kohta suojataan helposti vaihdettavalla suojalevyllä.

Pyöräkuormaajan kauhat ja niiden suojaus | Kestotec suojaa pyöräkuormaajan lastauskauhat, syöttökauhat, kuormauskauhat ja altakantokauhat

Kauhan etuterien, sisäpohjan, kulmien ja pohjan suojaus onnistuu Kestotecin avulla.

Tutustu ja ota yhteyttä – meiltä parhaat pyöräkuormaajan kauhat!

Käytämme pyöräkuormaajankauhojen materiaaleina raahelaisen Miiluxin kotimaisia kulutusteräksiä. Kehittämämme pyöräkuormaajien kauhat valmistetaan Miiluxin tehtaalla. Ota yhteyttä – palvelemme mielellämme!

Suosittele meitä