Kovametallituotteiden ammattilainen

Kestotec maahantuo korkealaatuisia kovametallituotteita, joiden poikkeuksellinen kulutuksenkesto pohjautuu niiden valmistusmateriaalin, valkoteräksen, korkeaan kovuuteen. Kovametallituotteissamme on kaksikerrosrakenne, jossa kovametalli on valettu tavallisen helposti hitsattavan teräksen päälle. Näin niiden asennus hitsaamalla käy helposti, eikä kulutuspinta lohkeile kovassakaan käytössä. Kovametallituotteita käytetään kun kohteita halutaan suojata mahdollisimman pitkäkestoisesti. Voimakkaasti kuluvia ja suojauksen tarpeessa olevia kohteita ovat esimerkiksi kauhojen voimakkaasti kuluvat kohdat, materiaalin tippumis- ja syöksykohdat murskissa ja prosesseissa sekä pulttien kannat jne.

Kovametallituotteet, joita maahantuomme

  • Erittäin monikäyttöinen Chocky Bar - "suklaalevy"
  • Voimakkaalta kulumiselta ympäristöään suojaava Kovanappi
  • Kohollaan olevia kohteita suojaava Kovanappi - "donitsi"
  • Isojen pintojen suojaukseen soveltuva Kovametallilevy

Tehokas suoja kulumista vastaan suoraan varastostamme

Yleisimpiä varastostamme löytyviä kovametallituotteita ovat suklaalevyltä muotonsa saanut Chocky Bar, pyöreä, umpinainen kovanappi, keskeltä auki oleva "donitsi"-kovanappi sekä kovametallilevy, joka sopii laajojen pintojen suojaukseen. Tarvittaessa tilaamme asiakkaillemme myös erimallisia kovametallituotteita heidän toivomiensa mittojen mukaan.

Kysy lisää - palvelemme mielellämme!

Henkilökuntamme kertoo mielellään lisää ja auttaa kaikissa kovametallituotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Kerro meille työkohteesi haasteet, etsimme tai kehitämme niihin parhaat ratkaisut ja suosittelemme urakkaasi soveltuvimmat kovametallituotteet.

Suosittele meitä