Tule meille töihin

Mekaniikkasuunnittelija

Haluaisitko työskennellä kanssamme positiivisessa työyhteisössä? Yrityksemme on voimakkaassa kasvussa ja etsimme vakituiseen työsuhteeseen

Mekaniikkasuunnittelijaa tuotekehitykseen ja tuotteiden suunnitteluun.

Työhön kuuluu ensisijaisesti 3D-suunnittelu. Suunnittelussa hyödynnetään olemassa olevia malleja ja tehdään tarpeen mukaan uusia. Suunnittelu koostuu monista eri osa-alueista ja työssä pääsee tutustumaan hyvin laajaan kokonaisuuteen.

Tarjoamme inspiroivan, vastuullisen ja vapaan työympäristön. Meillä ei keskitytä kellokorttiin, vaan uskomme motivaation ja tahdon voimaan. Uskomme, että kun henkilöstömme on henkisesti ja fyysisesti kunnossa, ovat he myös parhaimmillaan niin työssä, kuin vapaa-ajallaan.

Työskentelemme avoimessa ilmapiirissä niin henkisesti kuin fyysisesti. Työtä tehdään toimistolla, tuotannossa, kentällä ja etänä, missä vain. Tehtävät eivät ole paikkaan sidottuja, vaan ne hoidetaan tilanteen mukaan. Pääasiallinen toimipaikka on Raahessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 11.3.2018 mennessä osoitteeseen rekry@kestotec.fi. Lisätietoja saat sähköpostitse osoitteesta harri.hutka@kestotec.fi tai numerosta 050-4302873 / Harri Hutka.

Kestotec Oy on vuonna 2011 toimintansa aloittanut maanrakennus-, infra- ja kaivosalaa palveleva yritys. Suunnittelemme, toteutamme ja myymme alansa moderneimpia tuotteita ja ratkaisuja vaativimpiin käyttöolosuhteisiin. Kestotec Oy on raahelaisen Miilux Oy:n tytäryritys, ja osa Miilukangas-konepajakonsernia. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli n. 2,9 miljoonaa euroa.

Avaa ilmoitus tästä


Etsimme tekijöitä kehittyvään joukkoomme.

Tarjoamme inspiroivan, vastuullisen ja vapaan työympäristön. Meillä ei keskitytä kellokortin tuijottamiseen, vaan uskomme motivaation ja tahdon voimaan. Uskomme, että kun henkilöstömme on henkisesti ja fyysisesti kunnossa, ovat he myös parhaimmillaan niin työssä, kuin vapaa-ajallaan.

Mikäli uskot soveltuvasi porukkaan, jätä avoin hakemus sähköpostiosoitteeseen rekry@kestotec.fi.

Lisätietoja antaa,
Harri "Hemmi" Hutka
050 430 2873
harri.hutka@kestotec.fi

Suosittele meitä

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää!