Tiedotteet

Täältä löydät Kestotec Oy:n uutiset ja muut ajankohtaiset asiat. Seuraa ilmoittelua!

Olemme mukana MAXPO2017-messuilla 7.–9.9.2017

2.8.2017

Meidät löydät MAXPO2017-messuilta osastolta B149.  Esittelemme osastollamme kauharatkaisuja ja kulutusterästuotteita sekä suojauskomponentteja. Mukana myös uutuuksia ja muuta mukavaa nähtävää.  Tervetuloa vierailemaan... Lue lisää »

Kestotec rekytoi ja kasvaa jälleen! Haemme suunnittelijaa.

12.6.2017

Haemme suunnittelijaa Kestotec jatkaa kasvua ja kehittymistä! On aika rekrytoida lisää voimaa yritykseemme! Haemme joukkoomme 3D-mekaniikkasuunnittelun taitajaa. Alla linkki, johon kannattaa tutustua, jos haluaa mukaan innovatiiviseen ja... Lue lisää »

Kestotec kasvaa ja rekrytoi!

13.3.2017

Kestotec jatkaa kasvua ja kehittymistä! On aika rekrytoida lisää voimaa yritykseemme! Alla linkki, johon kannattaa tutustua,  jos haluaa mukaan innovatiiviseen ja inspiroivaan työyhteisöön:  Kestotec rekrytoi  Lue lisää »

Maxpossa järjestetyn arvonnan voittaja selvillä!

5.10.2015

Maxpossa järjestetyssä arvonnassa voittajaksi selvisi Joni Kangas Hämeen Moreenijaloste Oy:stä. Onnea voittajalle ja mukavia kylpylähetkiä toivottaa Kestotecin henkilöstö! Lue lisää »

Lue asiakkaamme kokemuksia Konepörssin julkaisusta.

12.5.2015

Aiheina Kestotecin suojattu louhoskauha, pulttihuuli, murskan kulumissuojaus ja Miilux kulutusteräkset. Lue lisää Konepörssin sivuilta. Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Suosittele meitä

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää!